четвер, 15 березня 2007 17:00

Більше третини японських пар не займаються сексом

Таємниця украй низької народжуваності в Японії розкрита: більше третини сімейних пар не займається сексом. Опитування серед 1,4 тис. осіб, проведене міністерством охорони здоров"я і соціального забезпечення, показало, що 39,7% всіх пар у Японії віком від 16 до 49 років не займалися сексом більше місяця.

Лікарі і учені говорять, що японці відмовляються від сексу з кількох причин. Одна з них – спосіб життя багатьох японських городян, які йдуть з дому рано, а повертаються пізно втомлені від тривалої їзди. У вихідні та вільний час вони вважають за краще побути разом з колегами або відіспатися.

Деякі пари не можуть вести регулярне сексуальне життя після появи дитини, адже в невеликих квартирах з тонкими стінами дуже мало можливостей для особистого життя.

Ще одним чинником називають проблеми спілкування, особливо у людей старшого віку, які соромляться обговорювати секс навіть з своєю "другою половиною".

Японія на останньому місці за рівнем сексуальної задоволеності жителів у списку з 29 країн, який склали учені з університету Чикаго. Японія також опинилася на останньому місці у дослідженні, проведеному фірмою Durex – виробником презервативів: було встановлено, що японці займаються сексом 45 разів на рік, а середній показник складає 103 рази, повідомляє, з посиланням на The Times, Инопресса.

Зараз ви читаєте новину «Більше третини японських пар не займаються сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути