понеділок, 12 листопада 2007 16:37

Білорусія сподівається отримати у Росії в кредит $1 млрд

Білорусія розраховує отримати російський кредит у розмірі мільярда доларів до кінця 2007 року. Про це повідомив 12 листопада міністр фінансів Микола Корбут. "Ми ведемо переговори з питання виділення російського кредиту, що для нас актуально", - сказав Микола Корбут.

Міністр володіє інформацією, що російський бюджет буде "уточнений у бік збільшення": "Таким чином, російський бюджет, можливо, матиме в своєму розпорядженні необхідну суму, щоб виділити республіці мільярд доларів у цьому році", - сказав він.

На останньому засіданні союзного Радміну російська сторона заявляла про те, що до 31 грудня питання про виділення кредиту буде вирішено. "Думаю, що це питання буде вирішено навіть раніше", - обіцяв Микола Корбут. Ще 500 млн доларів будуть виділені Білорусії в 2008 році.

У лютому 2007 року Білорусія звернулася до російських властей з проханням виділити 1,5 млрд доларів як стабілізаційний кредит. Необхідність такої позики в білоруському мінфіні пояснили підвищенням цін на енергоносії і, як наслідок, зростанням державних витрат, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Білорусія сподівається отримати у Росії в кредит $1 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути