середа, 18 грудня 2013 11:38

Білорусам заборонили збиратися у підтримку Євромайдану

Білорусам заборонили збиратися у підтримку Євромайдану
Фото: radiosvoboda.org

Адміністрація Бреста відмовилася погоджувати ходу на підтримку київського Євромайдану - акції прихильників євроінтеграції України. Про це повідомили в місцевому відділенні Об'єднаної Громадянської партії, що подавала заявку на захід, повідомляє "Інтерфакс-Захід".

У мерії Бреста мотивували свою відмову тим, що проведення ходи неприпустиме на відстані менше 50 метрів від будівель судів та органів влади. У ОГП визнали таке рішення "безпідставним", зазначивши, що раніше міське керівництво дозволило провести акцію, приурочену до свята Першого травня, по тому ж маршруту.

"Більше того, ця заборона можна вважати вираженням позиції місцевої вертикалі по відношенню до подій на Україні", - підкреслили в опозиційній партії.

Якими вулицями мали намір пройти активісти, не уточнюється. Раніше повідомлялося, що ходу планували організувати в центрі міста. В акції повинні були брати участь до 15 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Білорусам заборонили збиратися у підтримку Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути