понеділок, 28 листопада 2011 12:22

Білорус викрав з поля 18 тонн курячого посліду

Білорус викрав з поля 18 тонн курячого посліду

Майстер машинотракторного парку сільськогосподарського підприємства, розташованого в Буда-Кошелівському районі Гомельської області Білорусі, викрав з поля 18 тонн курячого посліду. Про це повідомляється на сайті УВС Гомельського облвиконкому.

Як вдалося з'ясувати співробітникам правоохоронних органів, 48-річний житель села Уза скоїв правопорушення в жовтні 2011 року. Курячий послід чоловік зібрав з поля, що належить підприємству, в якому він працював, за кілька годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голий чоловік вкрав їжу і алкоголь

Для чого співробітникові машинотракторного парку сільськогосподарського комплексу знадобилося 18 тонн посліду, не повідомляється. Також не зазначається, яким чином білорус транспортував органічне добриво і куди він його звозив.

Збиток, нанесений підприємству діями його співробітника оцінено в 720 тисяч білоруських рублів (близько 650 гривень). 24 листопада по факту крадіжки посліду було порушено кримінальну справу. Викрадений курячий послід у працівника підприємства не вилучали.

Зараз ви читаєте новину «Білорус викрав з поля 18 тонн курячого посліду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути