середа, 27 травня 2009 10:08

Білий тигр загриз доглядача на очах у гостей парку

Білий тигр загриз доглядача на очах у гостей парку
У Новій Зеландії рідкісний білий тигр розтерзав доглядача парку диких тварин на очах у відвідувачів. Інцидент трапився в середу вранці в Сіонському парку левів біля міста Вангареі. Адміністрація ухвалила рішення застрелити звіра-вбивцю.

Тигр напав на чоловіка, коли він разом з колегою увійшов до вольєру, щоб почистити його, повідомила представниця поліції Сара Кенет. Доглядач отримав серйозні поранення живота і ніг, він помер до прибуття допомоги.

Співробітникам парка і туристам, які стали свідками трагедії, довелося надавати психологічну допомогу. Розслідуванням інциденту зайнялися поліція, управління праці, а також міністерство сільського господарства та лісу.

Парк левів розташований на північ від Вангареі, в ньому міститься 42 рідкісних і зникаючих тварини. Тигри і леви живуть в просторих вольєрах.

У лютому в парку під час нападу білого тигра постраждав інший співробітник парка, йому була потрібна операція. А минулого року лев укусив за руку дівчинку з Шотландії, яка просунула руки до вольєру, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Білий тигр загриз доглядача на очах у гостей парку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути