субота, 05 квітня 2008 10:53

Білий дім вважає, що Путін "першокласно" виступив на саміті НАТО

Білий дім вважає, що Путін "першокласно" виступив на саміті НАТО
Виступ Володимира Путіна на засіданні Ради Росія-НАТО був конструктивним, відвертим і президент Росії закінчив його "дуже першокласно", заявив високопоставлений представник Білого дому, який розмовляв з журналістами на борту президентського Boeing, на якому Буш прямував з Бухареста до Загребу.

"Його тон був дуже конструктивним, реалістичним, відвертим", - повідомив представник Білого дому, за словами якого дух всього виступу президента РФ був підкреслений на початку і самому кінці його промови.

На початку свого виступу Путін "сказав, що важливо і корисно вести діалог стосовно питань, що просуваються добре, а також тих, по яких потрібна подальша робота", повідомив представник адміністрації США.

"Завершуючи свій виступ, він повідомив, що після 7 травня у Росії буде новий президент. Він сказав, що ми зуміли здійснити ряд позитивних речей і що наші позитивні дії в міжнародних відносинах були здійснені, завдяки продуктивній роботі, що ми зробили разом, і я вам дякую. Я подумав, що це був дуже першокласний спосіб закінчити виступ", - повідомив представник Білого дому.

Нагадавши, що Путін разом з Джорджем Бушем та іншими світовими лідерами "був одним із засновників Ради Росія-НАТО", представник американської адміністрації повідомив, що, на його думку, глава російської держави не випадково ухвалив рішення виступити на засіданні ради.

"Я думаю, що абсолютно ясно, що він хотів закінчити свій термін на посту президента Росії, виступивши на цьому форумі. Він ухвалив рішення приїхати на цей форум, він хотів це зробити, він хотів завершити це в позитивному, конструктивному дусі і цього він досяг", - підкреслив представник Білого дому, стенограма бесіди якого з журналістами поширена у Вашингтоні прес-службою президента США, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Білий дім вважає, що Путін "першокласно" виступив на саміті НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути