середа, 29 січня 2020 20:15

Без грошей і мобільного зв'язку: студентів запрошують у подорож Європою

Без грошей і мобільного зв'язку: студентів запрошують у подорож Європою
Red Bull запрошує українських студентів у тижневу подорож Європою без грошей та мобільного зв'язку. Фото: Red Bull

До 17 лютого триває прийом заявок на Red Bull Can You Make It 2020 - проект для студентів, які готові ризикнути та вирушити в тижневу подорож Європою без грошей та мобільного зв'язку. Єдиною валютою мандрівників будуть банки Red Bull, які вони зможуть обмінювати на нічліг, переїзди та враження.

Творчі та амбітні студенти, які хочуть взяти участь у цій пригоді, можуть зібрати команду з 3 людей, зняти відео про те, чому саме вони повинні поїхати в цю подорож, і подати заявку на сайті проекту.

З усіх претендентів шляхом онлайн-голосування та суддівського відбору буде обрано одну команду з України, яка подасться в Європу.

Red Bull Can You Make It ─ це змагання, в якому важливо не те, як людина добралася до фінішу, а те, як вона це зробила. Результати команд будуть оцінюватися за 3 критеріями: кількість набраних балів за виконання завдань на Контрольних точках - чекпойнтах, виконання завдань зі "Списку Пригод" і підтримка команди у соціальних мережах.

Взяти участь у змаганні можуть будь-які студенти країни, які досягли 18 років. Прийом заявок відкрито на сайті до 17 лютого 2020 року.

21 квітня 200 команд з 60 країн будуть розподілені серед 5 стартових точок Європи: Барселона, Мілан, Будапешт, Копенгаген і Амстердам. Кожна команда здасть усі свої готівкові гроші, кредитні картки і особисті телефони. Натомість отримає запас банок Red Bull, який на тиждень замінить мандрівникам гроші.

Команди-учасники зможуть створити власні маршрути подорожі, відвідуючи чек-поїнти в різних європейських містах, де їх чекатимуть різноманітні завдання, за виконання яких команди будуть отримувати бали. Крім цього, протягом всієї подорожі учасники будуть публікувати фото та відео-щоденники в соціальних мережах, забезпечуючи собі додаткову підтримку глядачів, а відповідно - більше балів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американець об'їхав земну кулі на велосипеді

За час тижневої подорожі команди повинні зупинитися як мінімум в 6 чек-поїнтах, після чого вони зможуть фінішувати в Берліні.

Олександр Тітаренко, спортсмен Red Bull і один із кращих представників у світі фрірану, знову привернув до себе увагу. Цього разу він проклав неймовірний фріран-маршрут повз коридори та аудиторії Чернівецького університету. Відповідне відео оприлюднив Red Bull.

Зараз ви читаєте новину «Без грошей і мобільного зв'язку: студентів запрошують у подорож Європою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути