середа, 11 лютого 2009 16:06

Березовський "поклав око" на майно покійного Патаркацишвілі

Березовський "поклав око" на майно покійного Патаркацишвілі
Розпорядник майна померлого бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі, його далекий родич, громадянин США Джозеф Кей стверджує, що Борис Березовський вступив в змову з вдовою Патаркацишвілі та має намір відсудити собі половину його майна.

"Борис Березовський через Лондонський суд вимагає передачі йому половини майна покійного бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі, - заявив Кей в середу на прес-конференції в Тбілісі. За його словами, Березовський вступив в змову з вдовою Патаркацишвілі Інною Гудавадзе і намагається змінити заповіт покійного бізнесмена.

"Березовський та Гудавадзе до сьогоднішнього дня мають спільні інтереси та єдину стратегію дій. Я хочу з усією відповідальністю заявити, що бажаю лише захистити останню волю Патаркацишвілі та розподілити майно спадкоємцям так, як він вирішив, серед яких не вказуються ані Березовський, ані Джозеф Кей", - сказав Кей.

На прес-конференції адвокати Джозефа Кея заявили, що Березовський відкрито висував претензії зокрема на майно Патаркацишвілі та на грузинську телекомпанію "Імеді".

За матеріалами Интерфакс, Известия

Зараз ви читаєте новину «Березовський "поклав око" на майно покійного Патаркацишвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути