Ексклюзиви
неділя, 03 січня 2021 12:50

"Вагітною із двома малими дітьми вигнав з дому" - на хату в селі багатодітній мамі потрібна допомога

"Вагітною із двома малими дітьми вигнав з дому" - на хату в селі багатодітній мамі потрібна допомога
Олександра Руденко тримає на колінах молодшого сина Івана. Поряд сидять її старші діти Владислава та Ярослав. Збоку — благодійниця Ніна Виноградова Фото надане Світлано Ляшенко

Багатодітній мамі 29-річній Олександрі Руденко з міста Кролевець на Сумщині та її трьом малолітнім дітям ніде жити. Дитинство жінки пройшло в інтернаті. Сімейне життя теж було нещасливим.

"Чоловік зрадив Сашу з кумою. Вагітною і двох малих дітей вигнав з дому. Їх прихистили чужі люди. Вона мені розповіла, що її і сестру-близнючку мати покинула в пологовому будинку. В дитбудинку дівчатка зазнали знущань. Олю згодом вдочерили. А Саша виховувалася в інтернаті. Заміжжя було не вдалим. Вона з дітьми живе на 2,4 тисячі гривень. Садить город. Не лінується. В дворі немає криниці, ро кілька раз на день їздить дитячим візочком за 300 метрів. Дітки завжди при ній. Хазяйка сказала їм вибиратися, бо хату хоче розібрати й перевезти в інше село. Саші з дітьми нікуди йти. Тому я прийняла рішення збирати їм на будинок", - говорить Gazeta.ua журналістка із Сумщини Світлана Ляшенко.

Хата в селі коштує щонайменше 50 тисяч гривень.

"Ми з начальником служби у справах дітей просимо допомоги в місцевих підприємців. Хоч у них зараз є фінансові труднощі. Але копійка до копійки і потроху сума збільшується. Відгукуються небайдужі люди. Перераховують від 10 гривень, найбільше на Новий рік одна людина переслала тисячу гривень. Залишилося зовсім не багато і в мами з дітками буде своя хата", - говорить Світлана.

Реквізити для допомоги:
Карта Приватбанку: 4149 4991 0617 3402 (Олeксандра Олександрівна Рудeнко).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Донечка "чорніє" по десять раз на день. Реанімую її приладом" - мати благає про допомогу

Зараз ви читаєте новину «"Вагітною із двома малими дітьми вигнав з дому" - на хату в селі багатодітній мамі потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути