четвер, 04 березня 2021 17:56

Біланівський комбінат придбав автомобіль швидкої допомоги для медиків Кременчука

Біланівський гірничо-збагачувальний комбінат, що входить до Групи Ferrexpo, продовжує підтримувати медичні установи Полтавської області. Для потреб комунального некомерційного підприємства "Лікарня інтенсивного лікування "Кременчуцька" (Кременчуцька 3-тя міська лікарня) передали сучасний автомобіль швидкої допомоги Citroen Jumper. Його вартість, повністю оснащеного обладнанням, становить понад 1 млн грн.

  Автомобіль швидкої допомоги Citroen Jumper лікарні інтенсивного лікування "Кременчуцька" подарував Біланівський гірничо-збагачувальний комбінат компанії Ferrexpo
Автомобіль швидкої допомоги Citroen Jumper лікарні інтенсивного лікування "Кременчуцька" подарував Біланівський гірничо-збагачувальний комбінат компанії Ferrexpo

"Автомобілі такого класу призначені для обслуговування пунктів швидкої медичної допомоги, проведення лікувальних заходів силами лікарської бригади, транспортування пацієнтів і моніторингу їх стану на догоспітальному етапі в містах та сільській місцевості. Питання оперативного надання медичної допомоги надзвичайно важливе, тому ми завжди сприятимемо поліпшенню матеріально-технічної бази медичних установ Кременчука та інших міст", - прокоментував генеральний директор Біланівського ГЗК Юрій Химич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біланівський комбінат передав Кременчуцькій лікарні 10 мобільних опромінювачів

Директорка лікарні Оксана Корлякова наголосила на важливості та своєчасності допомоги з боку підприємств групи Ferrexpo.

"Новий автомобіль швидкої допомоги дасть можливість ефективніше надавати первинну допомогу пацієнтам і швидше доставляти їх у лікарню в разі потреби. Від імені колег і пацієнтів нашого закладу щиро вдячна Біланівському комбінату за допомогу та готовність надавати підтримку медикам", - додала Оксана Корлякова.

Компанія Ferrexpo постійно вивчає потреби медичних установ, а також здійснює моніторинг ситуації з рівнем захворюваності на коронавірус в регіоні, в якому підприємства ведуть свою виробничу діяльність, і оперативно реагує на запити медиків Полтавської області і всієї України.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовуються у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2020 році компанія виробила 11,2 млн т залізорудних окатків. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.

Зараз ви читаєте новину «Біланівський комбінат придбав автомобіль швидкої допомоги для медиків Кременчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути