понеділок, 25 грудня 2023 09:10

Бажання цих трьох знаків почнуть здійнюватися тут і зараз - гороскоп на 25 грудня

Бажання цих трьох знаків почнуть здійнюватися тут і зараз - гороскоп на 25 грудня
Мрійте і дійте. Все у ваших руках. Фото: pixabay.com

25 грудня краще залишитися вдома і добре відпочити. Цього понеділка погано працюватиме голова. Робота йтиме абияк, результат розчарує. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Навряд чи будете задоволені тим, як усе складеться, - говорить астрологиня. - Усяка справа даватиметься важко. Більше часу витрачатиметься на все, що заплановано. Тож не варто щільно навантажувати робочий графік. Ставтеся критично до нових ідей. Вони виявляться нездійсненними. Поїздки й зустрічі розчарують. Бракуватиме терпіння й толерантності. Слідкуйте за своїми словами. Є ризик наговорити зайвого. Не час приймати нових співробітників у компанію. Вони виявляться ледачими. Розпочинати будівельні чи ремонтні роботи краще після новорічних свят. Бажання Тельців, Терезів і Водоліїв почнуть здійснюватися тут і зараз. Мрійте і дійте. Все у ваших руках".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Саме час купити новий смартфон чи ноутбук. Придбана у вихідні техніка служитиме довго. Стережіться порад від родичів. Не дозволяйте, аби у сімейне життя втручалися батьки.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не бажано цього дня купувати одяг и взуття. Речі залежаться на полиці шафи. Відмовтеся від інтенсивних косметичних процедур. Шкіра буде надто вразлива.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Присвятіть цей тиждень собі. Сходіть на шопінг, зробіть нові зачіску і манікюр. Вечори проведіть із друзями. Коктейльна вечірка - найкращий спосіб провести літо і обговорити плани на наступний рік.

Рак (22 червня - 22 липня)

Дійте сміливо. Зовнішні обставини сприятимуть збагаченню. Не варто обмінювати долари та євро. Ці операції не будуть вигідними.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Легко даватимуться іноземні мови. Варто записуватися на курси і наймати репетиторів. Знизиться гострота зору. Це тимчасове явище. Частіше давайте очам відпочинок. Не варто підбирати окуляри та лінзи.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Допоможіть своєму щастю знайти дорогу до вас. Зареєструйтеся на сайті знайомств. До кінця тижня чекайте позитивних змін в особистому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливчики року: для кого 2024-й буде надзвичайно багатим та успішним

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Прийде нове кохання. Прийміть запрошення на побачення. Шануйте поради старшого покоління. Вони підкажуть, як досягти хорошого результату із найменшими втратами.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Друзі познайомлять вас із цікавою людиною. Придивіться до нового знайомого. Це спілкування залишить приємні враження. Знижується рівень кальцію в організмі. Налягайте на кисломолочні продукти.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Усе йтиме до ваших рук. Купуйте нерухомість та авто, вирушайте у мандри та відрядження. Сприймайте коханих такими, якими вони є. Годі сваритися через роботу і дітей. Не зловживайте спиртним.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

На кмітливих та сміливих чекає фінансовий успіх. Добре розраховуйте можливі наслідки своїх дій. За клопотами не помічатимете особливого ставлення коханих до вас. Вони потребують уваги та любові.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Цей день дає виняткові можливості. Не пропустіть їх. Відганяйте від себе тривожність. Знайдіть собі роботу до душі. Виконуватимете її якісно. Високі заробітки надійдуть вчасно. Довіряйте близьким і друзям.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Цікавість до науки, бізнесу та мистецтва матиме гарні наслідки. Дехто розкриє в собі нові таланти і замислиться про зміну професії. Закохані переживуть яскраві романтичні моменти. Зірки сприятимуть щирим почуттям.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на січень та розповіла, кому світить заможне життя та кар'єрний ріст.

Зараз ви читаєте новину «Бажання цих трьох знаків почнуть здійнюватися тут і зараз - гороскоп на 25 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути