вівторок, 22 червня 2021 10:27

Батькові та двом синам на лікування й обстеження потрібна допомога

Автор: Фото надане Наталією Лісоволенко
  37-річний Юрій Лісоволенко з Кропивницького та його сини 15-річний Денис і 12-річний Юрій потребують одночасно лікування та обстеження. Багатодітна сім’я просить допомоги.
37-річний Юрій Лісоволенко з Кропивницького та його сини 15-річний Денис і 12-річний Юрій потребують одночасно лікування та обстеження. Багатодітна сім’я просить допомоги.

37-річний Юрій Лісоволенко з Кропивницького та його сини 15-річний Денис і 12-річний Юрій одночасно потребують лікування та обстеження. Батько переніс на хребті три операції, йому потрібна тривала реабілітація. У старшого сина шість років лікують перелом лівої стегнової кістки. Молодшому потрібна операція кісти Бейкера в коліні. Багатодітна сім'я просить допомоги.

"У чоловіка остання операція була у квітні. У Харкові вкручували в хребет "гвинти". Зміцнювали. Ми тільки недавно приїхали додому і за місяць треба буде їхати на обстеження і лікування. У нього вся спина в шрамах. Денис переніс п'ять операцій: видаляли кісту на лівій нозі, ставили імплант і пластину. В стегні набирається рідина. Поки що впродовж трьох місяців треба приймати препарати й обстежуватися. На це треба 7,5 тисяч гривень. У правому коліні стоять чотири пластини, блокують зону росту ноги. Пластини зніматимуть, як тільки обидві ноги стануть однакові по довжині. У Юри в коліні виявили кісту Бейкера. Ускладненням може бути тромбофлебіт і тромбоз глибоких вен гомілки. На операцію треба 25 тисяч гривень. Ми вже двічі відкладали, бо немає грошей. Перенесли на 17 липня. Уже вкотре звертаємося до небайдужих людей і просимо в них посильної допомоги. Для нас важлива кожна гривня", - розповіла Gazeta.ua Наталія Лісоволенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість років боротьби. Мати просить про допомогу на реабілітацію доньки

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 5168 7451 0345 6924 (Лісоволенко Максим Юрійович).
Карта Ощадбанку: 4790 8200 1425 8815 (Лісоволенко Наталія Миколаївна), її контакти: 0(99) 288 48 15.

Зараз ви читаєте новину «Батькові та двом синам на лікування й обстеження потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути