Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 18:43

Батько вбив доньку каструлею і спалив її тіло в печі

З молодою жінкою він кілька років жив у цивільному шлюбі та, кажуть односельці, мав спільну дитину. Труп вбитої підозрюваний намагався спалити в хатній печі. Чолов"ягу затримала міліція.

У селі Худоліївці, на Черкащині, батько кілька років жив із власною дочкою в цивільному шлюбі. Одного дня між ними виникла побутова сварка. В результаті батько вбив свою доньку.

Про смерть громадянки міліцію повідомив сільський голова. Підозрюваного одразу затримали. Він у скоєнні злочину зізнався. Цей чоловік свого часу відсидів 14 років за вбивство власної дружини. Під час допиту він розповів, через що виник родинний конфлікт.

Підозрюваний: "Я її запитав, де ти була, вона мені почала грубити, і їй дав ляпас".

Знаряддя вбивства – звичайна каструля. Саме нею батько вдарив свою дочку по голові. Дівчина померла одразу. Її тіло підозрюваний поклав у піч і намагався спалити.

Односельці розповідають, що голову цієї дивної родини давно підозрювали в дрібних злочинах. Утім, сусіди, здебільшого, мовчали. Говорять: боялися розправи.

"Казав, що я вас уб"ю, як засмердитеся – закопаю".

У проблемній родині виховували двох неповнолітніх дітей. Тепер вони залишилися і без матері, і без дідуся. Ймовірно, малюки тривалий час житимуть в інтернаті.

Олег Кошовий, в.о. начальника сектору карного розшуку Чигиринського РВ УМВС України в Черкаській області: "Порушено карну справу по статті 115 Карного Кодексу України. Дана стаття передбачає позбавлення волі до довічного ув"язнення".

Подальшу долю фігуранта карної справи вирішуватиме суд. Нині йому інкримінують умисне вбивство, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Батько вбив доньку каструлею і спалив її тіло в печі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути