четвер, 11 березня 2010 14:54

Батько трьох дітей по-звірячому побив 2-місячну доньку

Батько трьох дітей по-звірячому побив 2-місячну доньку

38-річний чоловік з мікрорайону Яківці у Полтаві обома руками бив 2-місячну доньку по голові та обличчю. Коли дівчинка перестала подавати ознаки життя - вийшов на двір та закурив.

Володимир Пасічко з Київського райвідділу міліції Полтави розповів кореспонденту Gazeta.ua, що у чоловіка троє дітей. Старший син навчається в училищі, середній дитині близько двох років, найменша донька Олександра народилася в грудні 2009 року.

"10 березня жінка поїхала в місто у справах з середнім сином. Чоловіка залишила доглянути доньку. Зі слів підозрюваного, дитина почала плакати. Він погодував її сумішшю з пляшечки. Потім узяв на руки та почав носити. Але мала плакати не переставала. Його це роздратувало. Тоді чоловік завдав їй кілька ударів по обличчю, доки дитина не затихла", - повідомив правоохоронець.

Чоловік раніше судимий. У нього часто виникали напади безпричинної агресії. Бив і дружину.

"Дитину жінка на нього намагалась не лишати. А тут так трапилось, що змушена була. Коли чоловік зрозумів, що донька не дихає - вийшов на двір та дістав цигарку. В цей час прийшла жінка. Він їй сказав, що напевно вбив доньку. Не давав зайти до хати, а потім бігти до сусідів, аби викликати швидку. Казав, що не хоче знову сідати до в"язниці", - додав міліціонер.

Жінка таки вирвалася та побігла викликати швидку. Тим часом чоловік поголився у хаті, одягнувся та пішов. Про випадок у міліцію повідомили медики лікарні, до якої доправили дівчинку. Вони розповіли правоохоронцям, що дитині були завдані численні забої голови, гематоми.

"Затримали його відразу. Він у всьому зізнався. Жінка також розповіла міліції, що саме трапилось. Тільки нині до нього дійшло, що накоїв. Плаче, шкодує. Каже, хотів повіситися", - розповів Володимир Пасічко.

Зараз дівчинка перебуває в лікарні у важкому стані. Вона знаходиться під апаратом штучного дихання. Медики та правоохоронці визначають тяжкість побиття дитини. Від цього залежатиме міра покарання чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Батько трьох дітей по-звірячому побив 2-місячну доньку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути