неділя, 29 квітня 2018 13:37

Батько кандидата у депутати роздавав виборцям горілку

Батько кандидата у депутати роздавав виборцям горілку
На виборах до територіальних громад зафіксували порушення. Фото: "Інформатор"

На виборах до об'єднаних територіальних громадах зафіксували порушення.

Дільниці відкривалися із запізненням, фіксували незаконну агітацію в день виборів, голосування виборців за межами дільниць, порушення таємниці голосування, повідомляє КВУ у Facebook.

У селі Меліоративне Дніпропетровської обл. у день голосування виборцям від імені одного із кандидатів в депутати давали горілку. Напої роздавав батько кандидата. Інший кандидат викликав поліцію та написав відповідну заяву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курчата, комбікорм та дрова: чим підкуповують українців на виборах

"На Одещині в селищі Окни дільницю №510581 було відкрито із запізненням, о 8:25. Як прокоментувала ситуацію голова селищної ТВК, запізнення сталося внаслідок непрофесійних дій членів ДВК, які почали підготовче засідання пізніше визначеного строку і порушили порядок, витративши більше відведеного законом часу на пломбування скриньок і розподіл обов'язків членів ДВК. На допомогу членам комісії відправився член ТВК, який контролюватиме процес", - йдеться у повідомленні.

В Олександрійській ОТГ на Рівненщині в день виборів, о 5 ранку, Житомирський апеляційний суд прийняв рішення на користь одного з кандидатів щодо його реєстрації. За день до виборів Рівненський районний суд ухвалив рішення щодо зняття цього кандидата з виборчого процесу.

29 квітня в Україні проходять перші вибори в 40 об'єднаних територіальних громадах. Обирають депутатів до 4 міських, 14 селищних та 22 сільських ОТГ. До складу цих об'єднаних громад увійшли 133 місцеві ради.

Зараз ви читаєте новину «Батько кандидата у депутати роздавав виборцям горілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути