субота, 03 серпня 2013 21:41

Басиста Bloodhound Gang кілька чоловіків намагалися задушити американським прапором

Басиста Bloodhound Gang кілька чоловіків намагалися задушити американським прапором
Фото: lenta.ru

На учасників американської панк-групи Bloodhound Gang в аеропорту Анапи напала група чоловіків, повідомляє "Комсомольська правда-Кубань". За даними видання, поки музиканти сиділи в бізнес-залі аеропорту, двоє місцевих козаків спробували їх побити, проте поліція розняла учасників бійки.

За словами співробітника аеропорту, козаки намагалися задушити басиста Bloodhound Gang Джареда Хасселхофф американським прапором, а після того, як у них не вийшло це зробити, прапор був порваний на очах у музикантів.

/media/video/509994/1_509994.mp4

На сайті Anapatoday.com стверджується, що момент нападу на музикантів був знятий на відео. На записі видно, як група чоловіків влаштовує бійку в приміщенні, схожому на будівлю аеропорта, а потім топче американський прапор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни закидали яйцями Bloodhound Gang за підтирання триколором

"Комсомольська правда" пише, що музиканти Bloodhound Gang як і раніше знаходяться в аеропорту, хоча їх рейс вже повинен був відправитися.

Раніше губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов розповів у своєму твіттері, що автобус Bloodhound Gang закидали помідорами і яйцями.

Bloodhound Gang повинні були 2 серпня виступити на сцені фестивалю KUBANA в Краснодарському краї, однак їхній виступ було скасовано. Приводом для скасування стало відео з концерту групи в Україні, під час якого басист Bloodhound Gang підтерся російським прапором. Згодом музикант вибачився і пояснив, що прапор на сцені опинився випадково, і він хотів кинути його в натовп, а в групі існує традиція, що "все, що залишає сцену, проходить через штани басиста".

Зараз ви читаєте новину «Басиста Bloodhound Gang кілька чоловіків намагалися задушити американським прапором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

141

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути