У Львові до Дня міста відбувався весняний Lviv Barbecue Fest.
На фестивалі куштували страви зі свинини, птиці та яловичини. Їх готували на відкритому вогні у подвір'ї Палацу Мистецтв.
"Це місце зустрічі справжніх гурманів та новий формат відпочинку. Наші відвідувачі побували на кулінарних майстер-класах від кращих шеф-кухарів країни. Професіонали поділилися секретами приготування м'яса, риби та овочів на мангалі. Також навчили правильно підбирати продукти для авторського барбекю. Спеціально для найменших відвідувачів працювали атракціони з аніматорами. Фестиваль запам'ятається не лише смачною їжею, а й запальними діджей-сетами та виступами кавер-гуртів" - розповіла співорганізатор Анна Лащук.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фестивалі запалили велетенську півторатонну свічку-пазл
Проходили дуелі між професіоналами та аматорами із приготування м'ясних страв.
Фестиваль відбувся у Львові вперше. Вхід для усіх безкоштовний.
Близько 500 байкерів проїхались колоною центром Львова з нагоди відкриття мотосезону.
Коментарі