субота, 24 квітня 2010 10:18

Барак Обама має таємну пристрасть до пирогів

Барак Обама має таємну пристрасть до пирогів

Старший радник президента США Девід Аксельрод розповів американським телеглядачам про таємні пристрасті Барака Обами.

Аксельрод, виступаючи в ефірі вечірнього ток-шоу Джея Лено, повідомив, що Обама любить нездорову їжу - пироги і гамбургери. Президент, розповів Аксельрод, "має схильність до пирогів".

"Після переїзду в Білий дім виникла велика проблема. Місцевий кухар дуже добре готує борошняні страви", - розповів радник президента США, додавши, що Обаму і кухаря "довелося розлучити".

Девід Аксельрод також висловив надію на те, що перша леді США Мішель Обама "не дивиться цю програму". Дружина президента, як неодноразово повідомлялося, організувала національну кампанію по боротьбі з дитячим ожирінням, ключовим пунктом якої є здорове харчування.

ЗМІ припустили, що Аксельрод, заявивши в прямому ефірі про пристрасть Обами до нездорової їжі, вирішив "помститися" чинному президенту США, який закликав його сісти на дієту і зайнятися спортом, щоб позбутися від "пивного живота".

Наприкінці лютого 2010 Барак Обама вперше пройшов медичне обстеження, обов"язкове для всіх діючих президентів США. Тоді лікарі визнали 48-річного Обаму повністю здоровим, однак порекомендували йому змінити харчування, щоб знизити рівень холестерину в крові. Також з результатів обстеження, стало відомо, що Обама досі так і не позбувся від нікотинової залежності, хоча намагався кинути курити ще в ході передвиборної кампанії.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама має таємну пристрасть до пирогів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути