Ексклюзиви
понеділок, 19 травня 2008 10:58

Бандера став би Великим українцем, коли б не махінації - Кіпіані

Один з лідерів Партії регіонів Дмитро Табачник, який був адвокатом князя Ярослава Мудрого під час проекту Великі Українці, признався, що відправив на підтримку свого "підопічного" 1000 sms.

"Націоналістам для перемоги не вистачило всього 600 (1 sms коштувала 1 гривну) нежадібних бандерівців", заявив газеті "Сегодня" Табачник.

Як пише газета, за кілька днів до фінальної передачі в ЗМІ з"явилася інформація про те, що за підсумками голосування перемагає Степан Бандера. Причому, як відзначила газета, накрутка йшла як з боку прихильників Бандери, так і мало не по лінії держструктур. У відповідь на південному сході країни почалася sms-розсилка "Не хочеш, щоб переміг Бандера, голосуй за Ярослава Мудрого".

За неофіційною інформацією, це пов"язано з тим, що Табачник, який є одним з лідерів Партії регіонів, на проекті був адвокатом Ярослава Мудрого.

Цей "кидок" є хамством, яке принижує всю націю

В той же час, шеф-редактор проекту Вахтанг Кіпіані заявив, що рейтинг Ярослава Мудрого "зробили декілька десятків мобільних телефонів".

"У мене є дані від провайдерів мобільного зв"язку про те, що князь отримав за добу 550 тисяч голосів і піднявся з четвертого місця на перше. Коли б не махінації, на першому місці був би Степан Бандера", заявив Кіпіані, який на проекті був адвокатом лідера ОУН.

"Переконаний, що ніхто в Україні не повірить, що Тарас Шевченко, визнаний всіма як українець номер один, який з великим відривом виграв перший тур проекту і був на третьому місці до 16 травня, програв князю Ярославу в чотири рази! Цей "кидок" є хамством, яке принижує всю націю" - сказав Кіпіані Телекритиці.

Зараз ви читаєте новину «Бандера став би Великим українцем, коли б не махінації - Кіпіані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути