середа, 27 січня 2021 17:27

Багатодітному батьку на термінову операцію не вистачає 60 тис. грн

Автор: Фото надане Наталією Лісоволенко
  37-річному Юрію Лісоволенку з Кропивницького потрібна термінова операція на хребті.  На лікування не вистачає близько 60 тис.грн.
37-річному Юрію Лісоволенку з Кропивницького потрібна термінова операція на хребті. На лікування не вистачає близько 60 тис.грн.

37-річному Юрію Лісоволенку з Кропивницького потрібна термінова операція на хребті. Його мають закріпити шурупами. На лікування не вистачає близько 60 тис. грн.

"Чоловіку потрібна операція на хребті "ще вчора". Якщо цього не зробити, то відніме ноги. Він уже не відчуває ліву ступню. Йому двічі оперували грижу. Хребет змістився в сторону на 7 міліметрів, бо не вистачає дисків. Треба закріпляти шурупами. На операцію в Харкові треба близько 100 тисяч гривень. Якщо не встигнемо зібрати гроші, чоловік перестане ходити. Бо за місяць хребет змістився ще на 2 міліметри. Загалом вже 9 міліметрів. Менше половини суми ми вже зібрали завдяки людям. Не вистачає понад 59 тисяч гривень. Для нас це великі гроші. Ми виховуємо семеро дітей. У двох синів теж є проблеми. Денису 14 років, переніс 4 операції на стегновій кістці. 5 років лікуємо. Тепер потрібна реабілітація. В 11-річного Юри виявили кісту коліна. Лікарі не відкидають операцію. Синам збирає гроші благодійний фонд "Дивожиття". Операцію чоловіку мали робити в кінці січня. Але ми не встигли зібрати всю суму. Тому просимо допомоги в небайдужих людей. Будемо вдячні за кожну гривню", - розповідає дружина Наталія Лісоволенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вже видає звуки. Водить очима за предметами" - Євгенію Вертелецькому на реабілітацію після ДТП потрібна допомога

Реквізити для допомоги:

карта Ощадбанку: 4790 8200 1425 8815 - Лісоволенко Наталія Миколаївна.
Її контакти: 0(99) 288 48 15.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітному батьку на термінову операцію не вистачає 60 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути