вівторок, 02 липня 2019 13:11

Багатодітний батько благає про допомогу на лікування за кордоном

Автор: Фото надане Сергієм Наконечним
  Сергій виховує трьох малолітніх дітей.
Сергій виховує трьох малолітніх дітей.

41-річний Сергій Наконечний з Бучі на Київщині лікує гострий монобластний лейкоз. Чоловік потребує пересадки кісткового мозку. Допомогти можуть у клініці Туреччини. Вартість операції, лікування та реабілітації складає $110 тис.

"Діагноз мені поставили в серпні минулого року. До того турбував шлунок. Я думав, може язва чи гастрит.

Перед обстеженням здав аналіз крові. Невдовзі сказали, що треба ще раз здати. Опісля направили в обласну гематологію – припускали, що є проблеми із кров'ю. Їхні підозри підтвердилися. У гематологічному відділенні мені поставили діагноз гострий монобластний лейкоз.

Я мав пройти п'ять курсів хіміотерапії. Але після третього й четвертого почалися ускладнення. І я кілька місяців лікувався в інших лікарнях. Вибився з графіку гематологічного відділення. Тому зараз проходжу другий курс високодозної хімії.

Такий діагноз лікується за допомогою пересадки кісткового мозку. З однієї з турецьких клінік мені вже прислали рахунок. Пересадка, лікування та реабілітація коштує 110 тисяч доларів. Для нашої сім'ї – це космічна сума. Ми з дружиною маємо трьох малолітніх дітей. Назару всього 6 років, Діані – 4, а Юліані – 2 роки. Вони дуже чекають на мене. Питають в дружини, коли буду вже дома. Заради них я маю жити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасії Величко потрібна допомога на лікування онкохвороби

Донором кісткового мозку хоче бути мій старший брат. 15 липня я везу в Туреччину його аналізи. Обстежать їх і мої. Якщо не підійде, тоді будуть шукати нерідного донора. Без сторонньої допомоги, потрібну суму на пересадку кісткового мозку, зібрати нереально. Тому звертаюся до людей, прошу в них допомоги. Для мене важлива кожна гривня. Я буду всім дуже вдячний", – розповідає Gazeta.ua Сергій Наконечний.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7453 2132 0936 (Наконечний Сергій Борисович). Контакти дружини Наталії Василівни: 0 (66) 424 52 26.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітний батько благає про допомогу на лікування за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути