неділя, 21 липня 2024 08:20

Багаті і знамениті: ці чотири знаки очолять рейтинг абсолютних щасливчиків

Багаті і знамениті: ці чотири знаки очолять рейтинг абсолютних щасливчиків
Вихідні сприяють звільненню від шкідливих звичок. Легко буде позбутися ігрової залежності. Фото: pixabay.com

Вихідні 20-21 липня - час цікавих новин і нестандартних рішень. Життя багатьох знаків круто зміниться на краще. У вас відкриється друге дихання.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не дозволяйте стороннім втручатися у ваші особисті справи, - говорить астрологиня. - Не передавайте знайомим ключі від власних квартири та авто. Не довіряйте людям, яких бачите вперше. За клопотами не помічатимете особливого ставлення коханих до вас. Будьте уважними. Не згасіть пристрасті у їхніх серцях. Багатими і знаменитими мають шанс стати Леви, Раки, Діви і Скорпіони. Ці чотири знаки очолять рейтинг абсолютних щасливчиків. Вихідні сприяють звільненню від шкідливих звичок. Легко буде позбутися ігрової залежності".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Особисті питання відійдуть на другий план. Вас більше непокоїтимуть проблеми на роботі. Тож не дивуйтеся, що відстань між вами й партнерами збільшується.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не купуйте товарів у кредит. Розраховуйте на кошти, які маєте у кишені. Налягайте на кавуни. Це допоможе очистити нирки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

По можливості не працюйте тривалий час стоячи. Дайте ногам відпочити. Проаналізуйте причини конфліктів у родині. Інтуїція підкаже, як помиритися і вийти зі скрути.

Рак (22 червня - 22 липня)

Фінансові неприємності відступлять. Грошей вистачатиме, якщо стримаєте себе від спонтанних покупок. Не варто купувати речі, у яких нема потреби.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Прийде нове кохання. Прийміть запрошення на побачення. Можна купувати смартфони та кухонну техніку. Вони служитимуть довго.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не відмовляйтеся від спілкування з малознайомими людьми. Спроба знайти свого партнера через службу знайомств буде вдалою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші сипатимуться їм на голову: астрологиня назвала три найуспішніші знаки

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Посильте догляд за волоссям. У суботу його варто стригти і фарбувати. Розпочніть боротьбу із лупою.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Підтримки потребують друзі. Якщо сьогодні відвернетеся від чужих проблем, завтра залишитеся сам на сам зі своїми. Знижується рівень кальцію в організмі. Налягайте на кисломолочні продукти.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не виставляйте на продаж свої речі. Заробити на цьому навряд чи вдасться. Друзі познайомлять вас із цікавою людиною. Партнер може виявитися вашою майбутньою половинкою.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не розраховуйте лише на удачу. Ваші досягнення - результат щоденної копіткої роботи. На вихідних можна підбирати меблі для офісу і дому.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Розраховуйтеся готівкою за товари та послуги. Тоді вдасться вберегти себе від зайвих витрат. Вас засмучуватиме критика. Краще прислухайтеся до зауважень. Вони допоможуть вам зрости професійно.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Шануйте поради старшого покоління. Вони підкажуть, як досягти хорошого результату із найменшими втратами. Діліться досвідом з дітьми.

Тиждень з 15 по 21 липня - це період великих можливостей. На все вистачатиме сили і часу. Астрологиня назвала чотири знаки, яким гарантований успіх.

Зараз ви читаєте новину «Багаті і знамениті: ці чотири знаки очолять рейтинг абсолютних щасливчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути