неділя, 29 липня 2007 11:45

Азаров обіцяє після виборів перемогти корупцію

Перший віце-прем"єр-міністр України, міністр фінансів Микола Азаров переконаний, що Україна терміново потребує реалізації масштабної програми боротьби з корупцією.
Як повідомили в прес-службі Міністерства фінансів України, про це він заявив сьогодні на зустрічі з делегацією Атлантичної Ради США на чолі з Послом Вільямом Міллером.

Перший віце-прем"єр заявив, що Україна терміново потребує реалізації масштабної програми по боротьбі з корупцією і проінформував співбесідників про розроблену урядом стратегію і тактику дій в цій сфері. Азаров назвав стратегічні напрями побудови системи протидії корупції. Це, за його словами, сприяє створенню і зміцненню інститутів цивільного суспільства; модернізація законодавства і судової системи; нормативне і організаційне забезпечення транспарентності державних рішень і сприяння розвитку незалежною від партій і олігархічних кланів преси.

Азаров переконаний, що реалізація антикорупційної стратегії можлива за умов консолідації патріотичних, прагматичних сил, які з минулого року відкрили шлях до структурних реформ.

"Прецедент, коли меншість диктує умови більшості, коли дискредитовані фундаментальні принципи і органи, що забезпечують їх дотримання, - це загроза для української перспективи, - вважає Азаров. Він переконаний, що "перед Україною з"являється новий виклик: повернути все суспільство, всі владні інститути до безумовного виконання Конституції і законів. Тільки в цьому випадку можна удосконалювати правове поле держави", повідомляє УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Азаров обіцяє після виборів перемогти корупцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути