вівторок, 19 червня 2007 15:35

Авторів кращої кінопропаганди НАТО нагородили в Києві

Сьогодні в Києві були нагороджені учасники конкурсу "Кращий телевізійний проект про НАТО і політику євроатлантичної інтеграції України".

"Духовним наставником" визначення кращих телесюжетів і телепроектів про НАТО виступило Міністерство закордонних справ України.

- Напевно, вже сьогодні ми можемо говорити, що Україна вже де-факто член НАТО, - заявив президент фонду "Громадськість" Тарас Петров.

Перше місце за кращий телесюжет про НАТО отримали журналісти каналу "К1". За словами лауреатки Олесі Вакунюк, фільм "Один тиждень. Після виборів", розповідає про події у Феодосії, коли місцеві жителі і політичні партії проводили акції протесту проти учень НАТО в Криму. Вакунюк додала, що їм, україномовним журналістам, у Феодосії працювалося украй важко, особливо порівняно з російськими колегами.

Кращим телесюжетом журі конкурсу визнало програму "Литва і НАТО" журналіста каналу "ICTV".

Дипломи і премії лауреатам вручав радник президента Віталій Кличко. За його словами, в дитинстві поряд з його будинком висів великий плакат, на якому був намальований американський солдат. Кличко додав, що американець був дуже страшний, а це, поза сумнівом, впливало на його сприйняття НАТО.

- Дуже важливо донести до кожного, чому НАТО і ЄС корисні для України, - вважає Віталій Кличко.

Необхідно відзначити, що переможцями конкурсу стали також ряд регіональних телекомпаній з Харкова, Донецької і Сумської областей, передає Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «Авторів кращої кінопропаганди НАТО нагородили в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути