Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2007 17:20

Авто з Валерією перекинулося (ФОТО)
8

Нещодавно співачка Валерія вже відвідувала Україну. Тоді це був концертний тур, тепер же білявка із цукровим голосом приїхала у Київ знімати кліп. У режисери Валерія взяла Алана Бадоєва.

Однак чергові зйомки ледь не стали для співачки фатальними. Відмовившись від послуг каскадерів, Валерія ледь не потрапила під машину, що впала з триметрового постаменту.

"Все має бути натурально! Я не можу обманювати своїх шанувальників. Зроблю все сама!" - заявила артистка, відмовляючись від послуг каскадерів.

Прочитавши молитву, вона перейшла до зйомок моменту аварії. Задля більшої реалістичності Валерію підняли в машину, яка стояла на триметровому постаменті. Автомобіль прив"язали страхувальними тросами і почали нахиляти.

Однак неочікувано у розпал зйомок авто раптово перекинулося.

"Господи, Лєра! Лєру витягайте!" - заволав на майданчику Йосип Пригожин, чоловік і продюсер співачки, і кинувся до зірки.

Одразу ж до автівки з Валерією кинулися помічники. Спільними зусиллями співачку дістали з розбитого авто.

"Мамо. Я ледве не померла від переляку! По тілу мурашки побігли, серце з грудей ледве не вискочило! Слава богу, все обійшлося, тільки синці на нозі залишилися", - розповіла Валерія, пише "Твой день".

"Боже мій, я пережила справжній шок. Благо, машину втримали троси. Я навіть не хочу думати, чим би все це закінчилося, якби не вони!" - каже перелякана поп-зірка.

Отак от задумана за сюжетом автокатастрофа ледь не перетворилася на справжню.

"Такої кількості спецефектів я ще не робив у жодному кліпі. А Валерію я ще й з хмарочоса стрибати змушу", - додав український режисер кліпу співачки Алан Бадоєв, повідомляєТабло ID.

Зараз ви читаєте новину «Авто з Валерією перекинулося (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути