Ексклюзиви
понеділок, 19 квітня 2010 20:45

Авіасполучення у Європі відновиться у вівторок

Авіасполучення у Європі відновиться у вівторок
Сьогодні, 19 квітня, міністри транспорту 27 країн ЄС домовилися поступово відновити повітряне сполучення в Європі, починаючи з вівторка, 20 квітня.

"З вівторка ми побачимо зростання кількості авіапольотів", - повідомив Сийм Каллас - заступник голови виконавчої влади Євросоюзу, який є куратором транспорту.

Він зазначив, що заборона на польоти діятиме лише в зоні, розташованій безпосередньо біля вулкана. При цьому всі норми безпеки в небі над Євросоюзом дотримуватимуться.

Влада Нідерландів вже заявила, що аеропорт Схіпхол в Амстердамі почне відправляти рейси сьогодні вночі. Завтра інші аеропорти країни також відновлять роботу.

Раніше представник міністерства транспорту Бельгії заявив, що повітряний простір країни відкриють для цивільних авіаперельотів з 09:00 (за Києвом) вівторка.

Нагадаємо, сьогодні британська метеорологічна служба заявила, що виверження вулкана Ейяфьяллайекюль в Ісландії, через який було майже паралізоване авіасполучення в Європі, практично припинилося. Водночас метеорологи констатували, що хмара попелу залишається в повітрі над більшою частиною території Європи.

РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Авіасполучення у Європі відновиться у вівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути