понеділок, 09 червня 2008 11:47

Авіакатастрофи в США: загинули десятеро людей

Невеликий літак зазнав аварії в місті Фрімонт в американському штаті Огайо. Загинули всі шість чоловік, що знаходилися на його борту. Не дивлячись на те, що літак впав на житловий район, з людей, що знаходилися на землі, ніхто не постраждав, руйнувань також немає.

Літак Cessna-68 пілотував колишній член законодавчих зборів штату, 86-річний Джин Демшродер. Він брав участь в благодійному заході, влаштованому місцевим відділенням клубу Lions на території аероклубу, в якому брали участь пілоти-любителі.

Колишній законодавець запросив декілька учасників благодійних зборів зробити повітряну прогулянку, яка закінчилася трагічно. Погода у момент інциденту була нормальною. Причини трагедії встановлюються.

Цього ж дня чотири людини загинули в результаті аварії медичного вертольота в штаті Техас. Як повідомив представник Федерального авіаційного управління (ФАУ) США Роланд Хервіг, інцидент стався в неділю вранці.

Вертоліт здійснював рейс від госпіталю в Хантсвіллі в госпіталь в Х"юстоні. І впав в 110 км. від Х"юстону. Три члени екіпажа і пацієнт, які знаходилися на його борту загинули. Зараз на місці події працюють слідчі. NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Авіакатастрофи в США: загинули десятеро людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути