середа, 24 липня 2019 07:00

Астролог розповіла, на що сподіватися 24 липня

Астролог розповіла, на що сподіватися 24 липня
Дайте волю своїй фантазії. Вона допоможе знайти вихід зі скрутного становища. Фото: vestnik.in.ua

24 липня - день першопрохідців. Перед сміливими відкриватимуться завіси таємниць. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Дайте волю своїй фантазії. Вона допоможе знайти вихід зі скрутного становища, - говорить астролог. - Візьміться знову за колись незавершену справу. Цього разу легко усвідомите свою помилку і дійдете поставленої мети. Отримаєте те, на що сподівалися. Під час напруженої розмови заручіться почуття гумору. Діалог піде одразу в іншому руслі".

Відкладіть проведення медичного обстеження. Є висока вірогідність помилок у роботі медичного персоналу. Перенесіть процедури на 25 липня.

Овен

Гаманець поповниться завдяки вашій винахідливості. Не відмовляйтеся від складних професійних завдань. Їхнє розв'язання принесе гарний заробіток.

Тілець

Коштів на руках достатньо для вирішення домашніх проблем. Купуйте господарчі товари. Вкладайте гроші в облаштування присадибної ділянки. Довіряти обіцянкам нових знайомих не варто.

Близнюки

У вашому розпорядженні невеликі суми. Але не слід відмовляти близьким у фінансовій підтримці. Згодом і вони підтримають вас. Потрібні слова для вияву почуттів не знаходитимуться. Здивуйте партнерів теплим відвертим листом. Це оживить ваші стосунки.

Рак

Не бажано змінювати основного напрямку діяльності. Позбавтеся економічно невигідних справ. Шукайте додаткові засоби економії.

Лев

Сміливо висувайте свої пропозиції та творчі проекти. Їхнє схвалення сприятиме покращенню вашого матеріального становища. Це день вдалих покупок.

Діва

Зниження рівня прибутку відбудеться через власну необачність. Вашими ідеями можуть скористатися інші. Не розкривайте стороннім своїх фінансових планів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як часто треба змінювати роботу: поради експертів

Терези

Неприємних несподіванок не очікується. Фінансові справи йтимуть у звичному режимі. Придбання необхідних речей плануйте на другу половину дня. Діалог з дітьми не складатиметься. Вони наполягатимуть на своїй точці зору. Обурюватися не варто.

Скорпіон

Не обіцяйте людям матеріальної допомоги. Розмір заробітку виявиться меншим за очікуваний. Ви можете не мати потрібної суми на руках. Спільні клопоти по господарству принесуть вам з милими багато приємних емоцій.

Стрілець

Достатньо прибутковий день. Не журіться з приводу дрібних фінансових проблем. Вони не робитимуть погоди. Лише не акцентуйте увагу на них.

Козеріг

Вкладені у нові проекти гроші згодом принесуть добрі заробітки. Заручіться фінансовою підтримкою впливових людей. Не відкривайте нових банківських рахунків.

Водолій

Знадобляться немалі зусилля для утримання позитивного фінансового балансу. На великі покупки коштів не вистачатиме. Не фарбуйте волосся. Краще скористайтеся живильними бальзамами.

Риби

Сподівання на прихід великої суми грошей не виправдаються. Купуйте велосипеди та спорттовари. Милі вимагатимуть доказів вашої любові. Забаганки коханих обійдуться недешево. Не варто замінювати щире спілкування походом по крамницях.

На українців насуваються 2 магнітні бурі. Астрономи назвали дати.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, на що сподіватися 24 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути