четвер, 13 жовтня 2022 06:00

Астрологиня розповіла, чий зоряний час розпочнеться від четверга – гороскоп на 13 жовтня

Астрологиня розповіла, чий зоряний час розпочнеться від четверга – гороскоп на 13 жовтня
Більш вдалою буде друга половина дня. Фото: pixabay.com

13 жовтня виникатимуть блискавичні ідеї, але й чимало перепон. Після обіду ситуація зміниться на краще. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдалішою буде друга половина дня, – каже астрологиня. – Зранку люди виявлятимуть підвищену агресивність та емоційність. Легше руйнуватиметься, аніж будуватиметься. Досягти порозуміння з близькими людьми буде складно. Бережіть голову від травм. Непокоїтиме головний біль. Тож зустрічі й засідання краще провести після полудня. Гарно вестиметься винахідникам. Зоряний час від четверга настає у Тельців, Скорпіонів, Стрільців і Риб. Емоційно складний день для підлітків. Батькам необхідно мати терпіння та бути уважними до потреб дітей".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Утримайтеся від сварок з літніми родичами. Вони довго ображатимуться, а згодом нарікатимуть на біль у грудях. Кожен все одно залишиться зі своєю думкою. Не варто знайомити коханих з їхніми майбутніми свекрухами й тещами.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Робіть ставку на добре налагоджений бізнес. Він даватиме стабільний прибуток. Для пошуку партнера цей тиждень несприятливий. Наживете ворога.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Приберіть на дачі й на балконі. Здивуєтеся, як багато непотребу назбиралося. Здайте на перероблення відсортовані папір і пластик. Подбайте про повноцінне харчування і нормальний сон. Каву замініть на сік і кисіль.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не просіть порад у близьких. Якщо вам щось не вдасться, не втримаєтеся від спокуси звинуватити в усьому їх.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Купівлю авто відкладіть. Навряд чи їздитимете в ньому з насолодою. Не варто змінювати місце проживання і ухвалювати рішення за всю сім'ю. Радьтеся з коханими, прислухайтеся до бажань дітей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Чи не втомилися іти проти течії? За одноосібні рішення у сім'ї та колективі доведеться заплатити самотністю. Від вас відвертатимуться ті, хто довіряв і підтримував багато років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що буде з доларом і на що виростуть ціни – фінансовий гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Через завантаження на роботі забудете привітати друзів з днем народження. Ставте нагадування на телефоні, щоб нікого не образити. Ввечері не поспішайте додому. Послухайте спів птахів у парку. Відірвіться від проблем.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Люди навколо будуть не тими, за кого себе видають. Важко буде розкусити нових знайомих. Підбір персоналу дасть більше клопоту, ніж користі. Під вечір усі скинуть маски. Будете здивовані, як багато хороших людей вас оточує. Це додасть оптимізму.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стережіться негараздів на роботі й за кермом. Не позичайте гроші, а на ринку тримайте гаманець у руках. У тих, хто перехворів на коронавірус, може з'явитися задишка.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Залучайте до колективу нових працівників. Вони помітять вразливі місця у справах і допоможуть зберегти бізнес наплаву. Гаманець стане повнішим.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

У магазин вирушайте вранці, щоб уникнути черг біля кас. Хтось з колег захворіє чи піде у відпустку. Не цурайтеся додаткових обов'язків. Керівництво тішитиметься вашими успіхами. За це винагородять великою премією.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Досить тягнути кота за хвоста. Визначтеся, з ким хочете жити далі, а кому варто сказати "до побачення". Добрий результат дасть нова дієта.

Жовтень – місяць злих язиків, заздрощів, пліток і дикої конкуренції. Виграють ті, хто вміє змовчати. Астрологиня здивувала любовним гороскопом на жовтень.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня розповіла, чий зоряний час розпочнеться від четверга – гороскоп на 13 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути