понеділок, 03 червня 2019 07:00

Астролог попередила, як прожити понеділок без втрат

Астролог попередила, як прожити понеділок без втрат
Пильнуйте за кермом та під час роботи на виробництві. Фото: politeka.net

У понеділок матимемо молодик. День буде сповнений розчарувань. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Уповільнюється реакція людей на зовнішні подразники. Пильнуйте за кермом та під час роботи на виробництві, - говорить астролог. - Люди виявлятимуть дивовижну непослідовність у діях. Не поступатимуться. Змінюватимуть рішення. Сперечатимуться з найменшого приводу. Тому конструктивних діалогів годі очікувати. Перенесіть важливі розмови на середину тижня, тоді вдасться пережити понеділок без втрат".

За словами астролога, понеділок також виявиться днем загублених речей.

"Будьте уважні у крамницях та транспорті. Збитки можуть принести і пустощі дітей", - каже Олена Максимова і пропонує прогноз на 3 червня для кожного знака.

Овен

Кохані захопляться спілкуванням з іншими людьми. У вас можуть з'явитися суперники. Запобігайте цьому. Спробуйте чимось зацікавити милих. Турбуватиме зубний біль. До стоматолога у разі потреби краще зайти ввечері.

Тілець

Одержите добру винагороду за свою працю. Заробіток перевищить ваші сподівання. Порадуйте себе смачненьким. Особисті плани може перервати прикра несподіванка. Краще не сідайте у цей день за кермо. Будьте з коханими на зв'язку.

Близнюки

Подолати фінансовий дефіцит поки що не вдасться. До кінця тижня зберігається складна ситуація. Враховуйте це під час планування тижневих витрат. Змін на краще у стосунках не передбачається. Кохані не підтримуватимуть ваших ініціатив. Дійте на власний розсуд.

Рак

Надійдуть очікувані гроші. Можна дозволити собі придбати давно вимріяні речі. Укладати нові фінансові угоди не час. Спалах творчого натхнення відволіче вас від спілкування з партнерами. Спробуйте пояснити їм усе. Не зникайте просто так.

Лев

Великі грошові операції краще не проводити. Існує небезпека втрати вагомої суми. Не беріть кредитів під заставу майна. Конфлікт з чоловіком (дружиною) може спровокувати стороння людина. Не виступайте на боці чужинця проти своїх близьких. Це не розумно.

Діва

Добрі доходи принесе співпраця з іншими людьми. Самотужки значної суми не заробити. Обставини тиснутимуть на вас. Шукайте підтримки у найближчих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фермер розповів, скільки має коштувати українська полуниця

Терези

Перебування у полоні романтичних ілюзій зробить вас сліпими. Ви не бачитимете чеснот своїх партнерів. Подбайте про додаткове зволоження шкіри. Не допускайте знежирення шкіри рук від тривалого контакту із засобами побутової хімії.

Скорпіон

Потребуватиме ремонту техніка. Кілька дрібних фінансових невдач зіпсують настрій. Це не ваш день. Тож сподіватися на збільшення прибутку не варто. Більше часу присвятіть малечі. Можна подумати і про поповнення у родині.

Стрілець

Не беріть на себе відповідальність за суспільну касу. Не залучайте чужого капіталу до свого бізнесу. У перспективі матимете багато клопоту. Увечері набрякатимуть ноги. Особливо це стосуватиметься вагітних і хворих на варикоз. Потурбуйтеся про себе.

Козеріг

Ризикуєте спустити багато коштів на задоволення власних забаганок. Думайте про наступний день. Ведіть планову економіку. Не призначайте інтимних побачень на вечір. Приємна розмова не складеться. Відвідайте краще літніх родичів.

Водолій

Спостерігатиметься збільшення фінансового дефіциту. Змінити ситуацію на краще поки що не вийде. Зачекайте трохи. Будьте лагідними до коханих. Не реагуйте на їхні емоційні сплески. Підтримайте милих.

Риби

Кишеня залишається напівпорожньою. Та ваші винаходи можуть незабаром принести чималий прибуток. Працюйте на перспективу. Не висловлюйте матеріальних претензій партнерам. Ця тема легко переросте у конфлікт. Поговоріть про щось приємне за вечерею.

Яким буде наступний тиждень, астролог розповіла у гороскопі на 3-9 червня.

Зараз ви читаєте новину «Астролог попередила, як прожити понеділок без втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути