неділя, 02 червня 2019 20:00

Астролог порадила, чим зайнятися у перший тиждень літа

Астролог порадила, чим зайнятися у перший тиждень літа
У понеділок легко буде попрощатися зі шкідливими звичками. Фото: politeka.net

3 червня на небі спостерігатимемо Молодик. Опівдні понеділка складіть плани на півроку вперед. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Добре і ясно працюватиме голова, люди бачитимуть перспективи і впевнено йтимуть до своєї цілі, - каже астролог. - Планування буде вдалим і допоможе не збитися із маршруту. Не спішіть щось запускати. Проаналізуйте, що заважає і як цього позбутися".

У понеділок легко буде попрощатися зі шкідливими звичками.

"Тиждень потребує постійного руху і змін. Швидко втомлюватимуть ті, хто любить спокій і тишу. Настрій буде піднесеним. До перукарні йдіть до четверга. Пізніше вдалої стрижки зробити не вдасться", - говорить астролог .

Пропонуємо Вашій увазі повний прогноз для кожного знака на тиждень з 3 по 9 червня.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ви сповнені сил та енергії. Відчуєте себе потрібним. Важливі фінансові операції проведіть на початку тижня. Це допоможе уникнути збитків. Від четверга не варто вкладати чи позичати кошти.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Житимете за девізом: бачу мету – не бачу перешкод. Використаєте жорсткі методи просування вперед. Не нашкодьте тим, хто поряд. Інакше втратите стосунки з хорошими та надійними людьми.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Хочете щось зробити добре, розпочніть це у понеділок. Зараз ви є господарем ситуації. Від середи доведеться плистимете за течією і коритися обставинам. На все, що потрібно, грошей вистачатиме. Надійдуть преміальні, з'явиться можливість заробити солідну суму за короткий проміжок часу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Важко буде витримати темп, який пропонує життя. Головне – не наробити помилок у понеділок. Стосунки з партнерами залежатимуть від того, на скільки ви готові прислухатися до їхніх потреб. Якщо егоїстично займатиметеся власними справами, не дивуйтеся, що кохані проігнорують ваші прохання.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Довго сидіти на двох стільцях не вдасться. Вчасно зробіть вибір. Марно шукати підтримки серед нових знайомих. Довіряйте сумніви і переживання лише найближчим людям. Ускладнюється виведення жовчі. Відмовтеся від жирних страв.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Час кардинальних змін. Доведеться коритися обставинам. Зумійте правильно використати усі шанси, які підкидає доля. У фінансових питаннях щаститиме. Дбайте про поповнення грошового запасу. Можете раптово закохатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як жили українці на початку ХХ століття

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сили і натхнення вистачатиме, аби гори вернути. Але пам'ятайте, що за свої дії рано чи пізно доведеться відповісти. Не робіть людям того, чого б не хотіли, щоб робили вам. Розберіться спочатку зі своїми бажаннями, а потім вирушайте на пошуки своєї пари.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Виборюйте своє місце під сонцем самі. Не сподівайтеся на те, що вас підтримають у чомусь колеги. Будьте готові діяти і досягати бажаного. Розробляйте нову фінансову стратегію. Згодом вона допоможе вийти зі скрутного фінансового становища.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У вас закохуватимуться. Навряд чи це призведе до серйозних змін. Але навіть короткотривалі стосунки принесуть неабияке задоволення. Не давайте далекоглядних обіцянок. Будьте уважні під час операцій купівлі – продажу. Аби не переплачувати за товар.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Тиждень постійно підштовхуватимуть до змін, ви ж противитиметеся їм. Через це нашкодите собі. Не час експериментувати з грошима і брати кредити. Їх важко буде повернути.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Велику роль відіграє випадковість. Будьте готові до експромту. Вам багато чого вдаватиметься. Не спішіть вкладати гроші у нерухомість. Не прискорюйте розвитку існуючих стосунків. Деякий час краще залишатися на відстані. Це допоможе краще пізнати своїх обранців.

Риби (21 лютого – 20 березня)

З'явиться багато помічників. Це буде давати як переваги, так і недоліки. Чимало з них сунутимуть носа у ваші справи, чим роздратують. Давно налагоджений бізнес приноситиме стабільний заробіток. Нові проекти виявляться збитковими. Застрахуйте своє майно. Не йдіть на конфлікт із батьками. Краще промовчати і поступитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назад у минуле: як одягались на випускний Анджеліна Джолі, Мішель Обама та інші селебріті

Зараз ви читаєте новину «Астролог порадила, чим зайнятися у перший тиждень літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути