Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 16:09

Армія США шукає заміну для Hummer

Американські військові фахівці приступили до вивчення нових варіантів легких бронемашин для заміни наявного парку військових всюдиходів Hummer.

Оцінна комісія Армії США має відібрати до червня поточного року трьох претендентів і укласти з ними контракти на розробку і проведення випробувань дослідних зразків бронемашин.

На даний момент дослідні зразки представлені компанією Lockheed Martin, а також консорціумами BAE-Navistar та Northrop Grumman-Oshkosh. Характеристики нових машин поки не розголошуються.

На створення і тестування прототипів буде відведено 27 місяців. Початок серійного виробництва запланований на 2012 рік. Всього в рамках програми планується замінити до 200 тис. позашляховиків Hummer.

Ряд компаній, що претендують на суперконтракт, заявляють про те, що вони вже зараз мають діючі прототипи бронемашин, що відповідають вимогам Армії США. Повідомляється, що нова машина оснащуватиметься гібридним двигуном, цифровою кабіною, напівактивною підвіскою і модульним бронезахистом, який може посилюватися у разі потреби, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Армія США шукає заміну для Hummer». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути