Ексклюзиви
середа, 06 грудня 2006 18:15

Армія сатаністів росте в Італії

Від Турину до Риму збільшується армія шанувальників сатани. Адепти "Церкви Сатани", "Чорної ложі", "Обраних", "Групи 666" славлять Люцифера. на приватних квартирах, у орендованих приміщеннях та навіть у лісі.

"Діти Сатани" правлять чорні меси у власному храмі за чорними лаштунками, озброєні чорними масками, черепами та статуями диявола в дусі англійського сатаніста Алістера Кроулі. Тантричні співи та ритуали сексуальної магії обов"язкові. Відбуваються статеві стосунки, навіть гомосексуальні зв"язки. Ініціація робиться кров"ю засновника секти, МаркоДімітрі, на лобі нового адепта. Договір скріплюється також кров"ю. Членський квиток має золотий герб та готичні літери на чорному тлі. Діє один рік.

Римська група "Чорна ложа" навіть випускає свій журнал Torazine. У священних текстах ложі пропагується содомія та мастурбація, оскільки "завдяки сатанинському шляху тіла перетворюються на бойові машини, спрямовані на руйнування християнської культури шляхом насолоди". Набір до секти оголошують через інтернет.

"Обранці Сатани" приносять в жертву тварин кожної першої п"ятниці місяця в районі Римських палаців.

Адепти "Сатанинської реальності" обожнюють розкопувати могили, відрізати у трупів руки та полежати якийсь час поруч із трупом. Це так званий "ритуал мертвої руки". "Ритуал бика" полягає у четвертуванні тварини, прив"язаної до чотирьох дерев. Потім жрець кладе адепта у нутрощі тварини.

Завербуватися до сатаністів можна у магазинах "готичного" товару або за зібраннях езотериків, повідомляє Inopressa.ru.

Зараз ви читаєте новину «Армія сатаністів росте в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути