Ексклюзиви
пʼятниця, 17 березня 2017 16:30

Янукович орендує будинок за 100 тис. руб. на місяць

Янукович орендує будинок за 100 тис. руб. на місяць
Фото: "Голос правди"

Оренда будинку в Ростові-на-Дону, в якому мешкає екс-президент Віктор Янукович, коштує 100 тис. руб. на місяць. Така інформація міститься у реєстрі російської нерухомості і договорі між Януковичем та орендодавцем

"Площа будинку, який орендує Янукович, становить 490,1 квадратний метр. Кадастрова вартість станом на 18 серпня 2012 року становила 22 040 345,91 рублі. У будинку три поверхи, також є один підземний. За російським законодавством, в разі укладення договору оренди приміщення, у реєстрі ставиться відповідна примітка про обмеження. У реєстрі вона датована 31 січня 2017 року згідно з договором", - повідомляє "Українська правда".

Адвокат Януковича Віталій Сердюк пояснив, що йдеться про переукладений договір оренди. Янукович укладав відповідні договори про оренду цього будинку 2014 року. Їх передавали Генеральній прокуратурі. Вони підписані Віктором Януковичем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС Росії: Янукович все ж просив ввести війська в Україну

Орендодавцем є громадянин РФ Сергій Михайлович Гончаров, який разом з дружиною Іриною та 32-річним сином Михайлом прописані у будинку на вул. Єременка, 81В.

Щонайменше з 2015 року Янукович сплачує за оренду по 100 тис. руб. щомісяця готівкою. Це 45 тис. грн.

У разі заочного засудження представники режиму Януковича оскаржуватимуть такі рішення в Європейському суді з прав людини. Можуть ці процеси вигравати. Про це Gazeta.ua розповів політолог Петро Олещук.

"Ті, хто отримають заочні вироки, оскаржуватимуть їх в Європейському суді з прав людини. Зокрема, представники режиму Януковича. Говоритимуть, що це порушує їх права. Мають усі шанси вигравати процеси. Схожий виграв Андрій Портнов (колишній перший заступник глави Адміністрації президента. У жовтні 2015 року Генеральний суд ЄС задовольнив його скаргу. Суд визнав, що накладення санкцій лише за ознакою співпраці з колишнім режимом є неприпустимим. – ГПУ)".

Зараз ви читаєте новину «Янукович орендує будинок за 100 тис. руб. на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути