понеділок, 27 вересня 2021 12:47

Антициклон Liobа визначив погоду до кінця тижня

Погоду в Україні найближчим часом визначатиме антициклон з дещо незвичним іменем Liobа.

Протягом наступного тижня вона обіцяє бути малохмарною, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. З ранковими туманами, денним сонцем, холодними ночами та помірним теплом у денні години.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Антициклон Liobа визначатиме погоду в Україні
Антициклон Liobа визначатиме погоду в Україні

"Осінь підходить до вершини, коли вже явно не спекотно, але є багато сонця. Тиждень буде сприятливим для справ на свіжому повітрі. Удома засиджуватися не доведеться, особливо якщо нема опалення. Побільше руху, спостережень за красивою природою, коли ще повно листочків, айстр, жоржин та чорнобривців. Побільше зустрічей, ділових чи дружніх", - йдеться у повідомленні.

Завтра у більшості областей переважатиме суха повітряна маса. Залишки атмосферного фронту зумовлять у вівторок невеликі періодичні дощі на Полтавщині, Харківщині, Сумщині. Невеликий дощ пройде в Чернівецькій області, південних районах Івано-Франківщини та Закарпаття.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Незначний дощ пройде завтра в Чернівецькій області
Незначний дощ пройде завтра в Чернівецькій області

Найближчої ночі очікується +5...12°С, протягом дня потепліє до +10...16°С, на пару градусів буде тепліше в південній частині країни та на Закарпатті.

У Києві 28 вересня та й упродовж усього тижня переважатиме суха малохмарна погода - без дощів, із холодними ночами та помірно теплими днями. Максимальна температура повітря коливатиметься в межах +11...15°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній понеділок місяця порадує українців теплом

З 27 вересня до 3 жовтня в Україні переважатиме антициклональний характер погоди. Істотних опадів не передбачається. Буде багато сонця, красивих осінніх хмар, ранкових туманів із небезпечною видимістю для водіїв і сухої погоди. 28 вересня також не буде опадів, лише у східній і північно-східній частині місцями можливий невеликий дощ. Вітер східний і північно-східний, 3-8 м/с.

Зараз ви читаєте новину «Антициклон Liobа визначив погоду до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути