пʼятниця, 22 лютого 2008 08:54

Янковського назвали найстильнішим чоловіком Росії (ФОТО)

Днями в Москві пройшла вечірка російського видання журналу GQ під назвою "100 найстильніших". Переможців, причому за традицією тільки серед чоловіків, вибирали читачі журналу.

Найстильнішим або, як виражається GQ "Іконою стилю", був названий Олег Янковський. 63-річний актор зізнався, що не чекав цієї перемоги, хоча за модою і стежить, оскільки "акторська професія до цього зобов"язує"

"Пам"ятаю, як в молодості ми хотіли бути стилягами. Я носив модні тоді білі черевики і перешивав по моді брюки, куплені батьками", - розповів Янковський, який 23 лютого відзначає свій день народження.

У номінації "Чоловік в тренді" кришталеву статуетку забрав відомий театральний режисер Кирило Серебренников. Його стиль в одязі визнали "особливо індивідуальним і дивно сучасним".

На вечірці були відмічені екс-депутат Олексій Мітрофанов, режисер Федір Бондарчук, письменник Едуард Лімонов. Але вони в "найстильніших" так і не потрапили, зате тішилися пригощанням з крабів, устриць і австралійського окуня, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Янковського назвали найстильнішим чоловіком Росії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути