Ексклюзиви
пʼятниця, 30 травня 2008 16:58

Ані Лорак вважає себе крутою і порівнює з Мадонною

Ані Лорак вважає себе крутою і порівнює з Мадонною
Українська співачка Ані Лорак, яка здобула друге місце на Євробаченні-2008, розповіла, скільки їй коштував виступ, і як вона стала Мадонною.

У ексклюзивному інтерв"ю Кореспондентові (як і сайт Кореспондент.net входить в медіа-холдинг KP Media) співачка повідомила, що участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, фінал якого відбувся 24 травня в Белграді, обійшовся співачці і її команді більш, ніж у 1 млн євро.

"Ми ще не робили підрахунків, але думаю, 1 млн євро або навіть більше. Треба ще підрахувати, скільки коштував готель, скільки все, тому що на момент Євробачення підняли ціни - це зрозуміло. Але, слава богу, ми гідно виступили. Зараз уже ніхто грошей не рахує, головне - результат. А ми його маємо", - заявила Ані Лорак.

Другим місцем, яке Україні дістається на конкурсі другий рік поспіль, 29-річна Ані Лорак не засмучена. Співачка, яка вперше вийшла на сцену в 15 років, розповідає, що тепер її кличуть на гастролі у Великобританію і Швецію, пише Кореспондент.

"Це важко зрозуміти, коли ти сидиш в Україні, і знаєте, як [у тому мультфільмі]: "Нас і тут непогано годують". Я себе почувала саме так: концерти є, популярність є, любов глядачів є, усе чудово. Але коли вибираєшся за кордон, і відчуття таке: "А я взагалі, виявляється, крута!"... Ми добре підготувалися, і я почувала себе на сцені Мадонною або Кайлі Міноуг - шоу, декорації, костюм…І реакція була приголомшлива!", - поділилася Лорак.

Нагадаємо, що на пісенному конкурсі Євробачення-2008 Ані Лорак з піснею Shady Lady зайняла друге місце, одержавши 230 балів. Переможцем конкурсу став росіянин Діма Білан з композицією Believe Me (272 бала). Третє місце завоювала співачка Каломіра з Греції з піснею Secret Combination (218 балів).

Євробачення - одне з найбільш популярних телевізійних шоу у світі, яке проводиться щорічно, починаючи з 1956 року. Євробачення-2008 – найбільш представницьке за всю історію змагання. У ньому взяли участь виконавці з 43 держав.

20 травня організатори заявили, що конкурси, на зразок Євробачення, будуть тепер проводитися у Північній Африці, і на Близькому Сході, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак вважає себе крутою і порівнює з Мадонною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути