понеділок, 24 березня 2008 18:03

Ані Лорак виступатиме на Євробаченні в корсеті Вікторії Бекхем (ФОТО)

Можливо Ані Лорак представлятиме Україну на Євробаченні у Белграді в костюмі від Роберто Каваллі. Під час промо-туру Прибалтикою, Кароліні вдалося зв"язатися з Роберто Каваллі і нанести йому дружній візит. Співачка відвідала Флоренцію, де і відбулася її зустріч з дизайнером.

Оскільки Роберто Каваллі - людина досить зайнята і майже відразу поїхав, всі дрібні деталі щодо костюма обговорювалися з його особистим помічником.

Команда Каваллі знала, що саме треба запропонувати українській співачці. Вони ретельно підготувалися до зустрічі із зіркою: вивчили сайт, подивилися кліпи, прослухали пісні. Кароліні одразу ж запропонували 5 варіантів майбутнього вбрання. Коли Ані зайшла до будинку з колонок лунала пісня Shady lady.

Кілька годин тривало обговорення нового костюма. Співачці показали ескізи вбрання, які модельєр колись робив для групи "Spice girls". Сайт повідомляє, що Кароліна вибрала модель з корсетом. Як сказав асистент Роберто, такий самий колись був використаний для одягу Вікторії Бекхем.

Очевидно, йдеться про скандально відомий "золотий" корсет, через який з Вікторією Бекхем стався конфуз під час концерту Spice Girls в Лондоні.

Спеціально зшитий Роберто Каваллі для Бекхем корсет був неймовірно вузьким, і нові грудні імплантанти, до яких Вікторія на той момент не встигла звикнути, буквально вискочили з корсета.

Втім, сайт Ані Лорак повідомляє, що співачка досі не прийшла до остаточного рішення, в якому ж саме вбранні вона представлятиме Україну в Белграді. Спеціально для Shady lady дизайнер Анжела Лисиця вже зшила два костюми: рожевий з коштовним камінням і срібний - з тоненьких ланцюжків, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак виступатиме на Євробаченні в корсеті Вікторії Бекхем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути