Ексклюзиви
пʼятниця, 19 вересня 2008 16:49

Ані Лорак гуляла по Стамбулу в сукні від Роберто Каваллі (ФОТО)

Ані Лорак дала інтерв"ю в Москві, скуштувала турецькі солодощі і виступила на відкритті стадіону "Дніпро" в Дніпропетровську. І все це за один тиждень.

Ще в суботу Ані відлетіла до Москви, де її чекали заздалегідь організовані зйомки та інтерв"ю. Співачка встигла не тільки взяти участь у фотосесіях, але і дати концерт в столиці Росії. Москва вже не вперше гостинно відкриває свої двері перед Ані Лорак. Скоро наступна поїздка, яка обіцяє бути не менш цікавою.

10-12 вересня Ані взяла участь в зйомках реклами, для чого співачці довелося поїхати до Туреччини.

"Мені сподобалося брати участь в зйомках реклами, хоча спати нам доводилося всього по чотири години на добу. Встигнути зняти три ролики за три дні - це рекордні терміни. Але я не жалкую, що мені вдалося виділити час для цієї роботи", - говорить співачка.

Зйомки проходили в Стамбулі. За сценарієм Ані грала саму себе, тільки в різних локаціях. У першому ролику співачка спілкується з подругами, в другому з сусідами, а в третьому обирає товар в магазині.

Спеціально для кожного образу був підібраний особливий гардероб. Спочатку Ані була в прекрасній коктейльній сукні бежевого кольору, на довершення образу додавалася хутряна накидка. Наступний стиль, такий близький співачці casual: джинси та майка. А ось третій ролик не обійшовся без сукні від Роберто Каваллі та красивого пальта, що підкреслює необхідний образ.

"Добре, що вдалося поєднати приємне з корисним. Перш ніж поїхати, ми накупили багато солодощів і кинули монету в басейн, аби обов"язково сюди повернутися", - розповіла співачка.

Вже наступного дня Ані виступила на автошоу в Києві, а потім заспівала на відкритті нового стадіону "Дніпро" в Дніпропетровську. Співачка привітала жителів міста зі святом і подарувала свої пісні: "З першого погляду", "Я з тобою", "Shady Lady" та інші розігрівали теплом всіх присутніх на стадіоні. Не дивлячись на те, що день був холодний, в сукні з кліпу "Shady Lady" Ані виглядала просто прекрасно, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак гуляла по Стамбулу в сукні від Роберто Каваллі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути