середа, 05 грудня 2007 16:27

Анджеліна Джолі стане експертом у боротьбі з незаконною торгівлею зброєю

Анджеліна Джолі стане експертом у боротьбі з незаконною торгівлею зброєю
Зірка Голлівуду Анджеліна Джолі зіграє в новому проекті Paramount Pictures спеціального агента американської розвідки. Актрисі належить виступити проти вигаданого персонажа, прототипом для якого виступив російський бізнесмен Віктор Бут, якого в 2002 році запідозрили в контрабанді зброї і його постачанні Аль-Каїді і руху Талібан.

Анджеліна Джолі перевтілиться в новому фільмі в експерта в області торгівлі зброєю на ім"я Кеті Лінн Остін, що існує в реальності і працювала на американський уряд в гарячих точках Африки, Європи, південно-східної Азії і Центральної Америки.

Права на фільм придбані компанією Paramount Pictures, проте сценарію до майбутньої картини поки немає. Як відзначає Variety, "фільм розповість про вигадані події, засновані, в той же час, на реальних фактах". Пошуком подібної ролі для Анджеліни Джолі займався Гейер Козінські, який виступить також як продюсер поки назви фільму, що не має.

На думку самої Анджеліни Джолі, проект має потенціал отримати в майбутньому продовження. На думку оглядачів Variety, стрічка матиме певну схожість з трилогією про пригоди агента Джейсона Борна, що втратив пам"ять.

В нещодавно опублікованому рейтингу найбільш оплачуваних актрис Голлівуду Анджеліна Джолі зайняла друге місце, поступившись Різ Уїзерспун. Джолі отримує менші гонорари, але є більш затребуваною актрисою, ніж багато інших учасниць рейтингу, повідомляє telegraf.by.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі стане експертом у боротьбі з незаконною торгівлею зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути