Ексклюзиви
вівторок, 18 червня 2019 13:32

Анастасії Величко потрібна допомога на лікування онкохвороби

Автор: Фото надане Євдокією Величко
  Насті діагностували рак лімфатичної системи. Наразі дівчина проходить 4-ий курс хіміотерапії.
Насті діагностували рак лімфатичної системи. Наразі дівчина проходить 4-ий курс хіміотерапії.

21-річна Анастасія Величко з Черкас перебуває в гематологічному відділенні обласного онкодиспансеру. У дівчини виявили класичну лімфому Ходжкіна, змішаний клітинний варіант, 4 стадію. На лікування потрібна допомога.

"Усе почалося в кінці грудня минулого року. У Насті піднялася температура, але вона не звертала на це уваги. Згодом її почали турбували болі в області печінки. Вона думала, що це холецистит. Але такого не могло бути, бо Настя веде здоровий образ життя й правильно харчується.

На той час вона навчалася на психолога в Полтаві. Цього літа мала поступати в магістратуру. Там підписала декларацію із сімейним лікарем, до якого пішла на прийом. Її направляли до різних спеціалістів, але ніхто не міг поставити точний діагноз. Ми наполягли, щоб їхала на обстеження в Черкаси. Уже тут виявили це захворювання.

Насті призначили шість курсів хіміотерапії. Сьогодні проходить четвертий. Опісля треба буде в Києві пройти комп'ютерну томографію. Тільки тоді скажуть про результати хіміотерапії та яким буде подальше лікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9-річній Олександрі Шевчук терміново потрібні гроші на обстеження та операцію на нирках

На обстеження й лікування ми вже витратили 60 тисяч гривень. Нам допомогла школа, де Настя навчалася. Влаштували благодійний концерт. Гроші давали однокласники, колеги з моєї колишньої роботи, мешканці нашого під'їзду й просто сторонні люди. Я сама завжди допомагала людям і ніколи не думала, що самій доведеться просити. Але нам без сторонньої допомоги справитися нереально. Тому просимо небайдужих людей допомогти на лікування моєї внучки Насті", — розповідає Gazeta.ua бабуся Євдокія Величко.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7573 2189 4661 (Величко Анастасія Сергіївна).

Зараз ви читаєте новину «Анастасії Величко потрібна допомога на лікування онкохвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути