Ексклюзиви
понеділок, 08 березня 2010 11:46

Анархістами керуватиме колишній комуніст

Анархістами керуватиме колишній комуніст

У райцентрі Миргород на Полтавщині днями створили міську організацію політичної партії "Союз анархістів України". Це єдина в області партійна організація анархістського спрямування. Свою ціль вбачає у звільненні суспільства від надмірного бюрократичного диктату.

Очолив місцеву партійну організацію колишній член Комуністичної партії України, депутат Миргородської міської ради Ігор Сухомлин.

"Анархісти борються із бюрократією і їхнім диктатом та за роздержавлення у всіх сферах діяльності. Основний постулат – це становлення належного рівня місцевого самоврядування. Чому вийшов із компартії? Скажемо так, я еволюціонував", – пояснив кореспондентові Gazeta.ua Ігор Сухомлин причини, чому очолив місцевих анархістів.

Як повідомив голова політвиконкому партії В"ячеслав Азаров, Союз анархістів був офіційно зареєстрований у 2002 році. Керівник партії - Вадим Чорний, колишній мер райцентру Арциз на Одещині, бізнесмен.

Розповідають, що Вадим Чорний за часів перебування на посаді міського голови Арциза домігся, що апарат міської ради складався лише з 4 осіб. Таким чином він довів, що система місцевої влади сильно забюрократизована.

Зараз ви читаєте новину «Анархістами керуватиме колишній комуніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути