середа, 18 жовтня 2006 09:34

Американському акторові Уеслі Снайпсу загрожують 16 років тюрми

 

Мінюст США видало ордер на арешт відомого актора Уеслі Снайпса. Його звинувачують у махінаціях з податками і спробі обдурити державу на $12 млн.

Звинувачення акторові пред"явили в місті Тампа (штат Флорида). На даний час Мінюст підтвердило, що в зв"язку з цим вже виписали ордер на арешт актора.

Актора звинувачують за 8-ма пунктами, 2 з них стосуються неправильної сплати податків у 1996 і 1997 роках, що привело до приховання від держави близько $12 млн, а 6 пунктів - за кожен рік (з 1999 по 2004), коли Снайпс не подавав декларацію про доходи.

У результаті, у разі визнання провини актора, йому загрожують 16 років в"язниці: по 5 років за першими двома пунктами звинувачення і по року за інші 6 років. У заяві Мінюсту наголошується, що Снайпс не вів самостійно своїх податкових справ, а доручив їх фірмі American Rights Litigators, яка, як оплату, брала 20% від своїх клієнтів за повернені після сплати податків кошти.

Як наголошується в звинуваченні, Снайпс, спільно зі своїми бухгалтерами подавав неточну інформацію в податкові органи, яка ґрунтувалася на неправильному факті, що оподаткуванню підлягають тільки ті кошти, які були отримані з-за кордону, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Американському акторові Уеслі Снайпсу загрожують 16 років тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути