Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2010 16:39

Американське місто продали на аукціоні

Американське місто продали на аукціоні
Сімейна пара з США стала власниками власного міста з поштою, автозаправкою і рестораном. Незвичайну покупку подружжя зробило на інтернет-аукціоні eBay.

Містечко Уоконда в окрузі Оканоган, штат Вашингтон, минулого тижня пішов з молотка за $ 360 тис. Уоконда розташоване на західному узбережжі США, у 25 хвилинах їзди від кордону з Канадою.

Продавець - 42-річна американка Дафна Флетчер - купила Уоконду в 2007 році за $ 180 тис. На території площею близько 1,6 га розташовані невеликий магазинч, ресторан, автозаправна станція, гостьовий будинок з чотирма спальнями і пошта. У міста є власний поштовий індекс - 98859.

Флетчер запевняє, що в рік Уоконда може приносити своєму власнику близько $ 300 тис. прибутку. Основним чином завдяки туристам, які зупиняються у містечку перекусити або заночувати.
Як повідомляє Seattle Times, новими господарями Уоконди стали Медді і Ніл Лави. 12 квітня вони купили містечко біля Флетчер за $ 360 тис. На eBay лот перебував близько двох тижнів. За цей період було зроблено 112 ставок.

Уоконда була заснована в 1898 році золотошукачами. За даними Історичного товариства округу Оканоган, в 1900 році в місті було 335 мешканців, три готелі, готель-пансіон і чотири салуни.

Як показує досвід, на інтернет-аукціонах можна купити не тільки власне місто, а й інші незвичайні предмети - мертві душі, невинність, шматок скла з магазину Apple Store або активаційні ключі від Windows 7.
NEWS2ru
Зараз ви читаєте новину «Американське місто продали на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути