Ексклюзиви
пʼятниця, 26 грудня 2008 13:40

Користувачі ebay витратили два мільярди доларів на непотрібні подарунки

Користувачі інтернет-аукціону ebay витратили 1,7 мільярда фунтів стерлінгів (близько 2,5 мільярдів доларів) на непотрібні подарунки, пише британське видання TheDailyTelegraph. Згідно з даними дослідницької компанії Yougov, в середньому відвідувачі ресурсу витрачають по 36 фунтів (близько 53 доларів) на один подарунок.

Проте люди, що отримали в подарунок на Різдво речі, які їм не сподобалися або показалися даремними, вже почали виставляти їх на продаж на тому ж ebay. В середньому з десяти отриманих подарунків, один виставляється на аукціон.

У 2007 році вже через два дні після святкування Різдва, 27 грудня, на ebay було виставлено два мільйони непотрібних подарунків. Дослідження, проведене Yougov для ebay, показало, що цього року кількість повернень збільшиться, оскільки в умовах фінансової кризи багатьом захочеться обміняти непотрібні речі на готівку.

У 2007 році британське відділення ebay склало топ 10 найбільш популярних непотрібних подарунків. До хіта-параду увійшли набори посуду, шкарпетки, тапочки, джемпери з різдвяними малюнками, шарфи, книги, DVD- і CD-диски, халати і піна для ванною.

Зараз ви читаєте новину «Користувачі ebay витратили два мільярди доларів на непотрібні подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути