середа, 21 березня 2007 11:54

Американська школярка отримала 2,5 тисячі доларів за смердючі кросівки

13-річна школярка зі штату Юта Кетрін Так перемогла у всеамериканському конкурсі на найсмердючіше взуття - Rotten Sneaker Сontest. Жюрі конкурсу, який проводиться з 1975 року мережею магазинів спортивного одягу спільно з виробниками дезодорантов, у вівторок визнало кросівки школярки найбільш смердючими і присудило їй головний приз у розмірі 2,5 тисяч доларів.

У фіналі конкурсу на найсмердючіше взуття, що пройшов у вівторок, брали участь сім претендентів, які виграли до цього регіональні етапи змагання. Фіналісти мали зробити стрибок на місці і повний оберт навколо своєї осі, після чого роззутися і пред"явити черевики членам жюрі, що оцінювало запах.

Володарка найбільш смердючого взуття 2007 року повідомила, що кросівки, що принесли їй перемогу на конкурсі, були куплені 1,5 роки тому. Школярка взувала їх для гри в баскетбол, футбол і походів. Чи збирається вона витратити грошовий приз на покупку нового взуття, Кетрін повідомити відмовилася, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Американська школярка отримала 2,5 тисячі доларів за смердючі кросівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути