субота, 11 жовтня 2008 12:39

Американка, яка вбила російську дитину, може відсидіти всього лише рік (ФОТО)

 
Громадянку США Кімберлі Емельянцеву, яка визнала свою провину в загибелі усиновленого з Росії однорічного хлопчика, суд міста Туіле, штат Юта, засудив до 15 років тюремного ув"язнення, повідомляє РИА Новости.

В той же час, згідно законам штату, вже через рік вона отримає право на умовно-дострокове звільнення. Відповідне рішення зможе прийняти комісія того тюремного закладу, де вона відбуватиме покарання.

На суді Кімберлі Емельянцева розкаялася в скоєному злочині. "Мені соромно, - сказала вона. - Я хочу тільки, що б ви знали, що я щиро жалкую. Проте мій жаль його не поверне".

Хлопчик Микола Емельянцев помер в лікарні міста Туіле 7 березня 2008 року у віці чотирнадцяти місяців. За висновком лікарів, причиною смерті дитини стала черепномозкова травма, нанесена в результаті удару. Крім того, на тілі дитини були виявлені численні синці, що стали наслідком побоїв. Хлопчик був усиновлений в грудні 2007 року і з моменту усиновлення тричі опинявся в лікарні через сильне виснаження та обезводнення. 12 березня подружжя Емельянцеви (Кімберлі та Федір, який є громадянином Росії) були заарештовані.

Спочатку проти Емельянцевих було висунуто звинувачення у вбивстві "першого ступеня", що за місцевими законами означає наявність обтяжливих обставин, проте суд визнав їх винними у вбивстві "другого ступеня".

Окрім Миколи у Емельянцевих троє власних дітей: дівчатка одинадцяти, двох та п"яти років, а також усиновлений в Росії хлопчик чотирьох років. Зараз вони проживають у родичів під спостереженням місцевої служби охорони дітей.

Зараз ви читаєте новину «Американка, яка вбила російську дитину, може відсидіти всього лише рік (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути