середа, 20 липня 2011 13:24

Американка відростила 50-сантиметрові нігті заради телевізора
8

Фото: Фото: stormfront.org

Джезз Айзон Сінкфілд, мешканка міста Атланта в американському штаті Джорджія, відростила 50-сантиметрові нігті.

На відрощування таких "кігтиків" жінка витратила 22 роки, і все це - заради юнацької мрії потратити на телешоу і стати відомою.

"Моя мрія, це прокинутися і стати знаменитістю. Потрапити до Книги рекордів Гінесса, взяти участь у всіх знаменитих ток-шоу: Опра, Венді Вільямс, Моніка і інших" - говорить Джез.

Щотижня вона витрачає 250 доларів на догляд за нігтями, які їй полірують і розфарбовують манікюрниці - ця процедура забирає в Джезз 8 годин. Щороку її нігті стають довшими на два з половиною сантиметри.

Зараз екстравагантній американці 48 років, вона бабуся двох онуків, але допомогти у догляді за малюками вона не могла ні після їх народження, ні тепер - Джезз сама потребує сторонньої допомоги.

"Багато чого я можу зробити самостійно, але є речі, які я не можу зробити сама. Не можу зав'язати взуття, друкувати на комп'ютері і грати в боулінг" - розповідає вона.

"Звичайно ж, ще я не знімаю прикраси" - сказала Джез, вказуючи на свої кільця на пальцях і браслети, які, щоб зняти, потрібно пройти півметрові нігті.

Але навіть такі незручності не переконують американку позбутися неймовірно довгих нігтів. "Мої нігті це моя родзинка", - говорить вона, - "тому що такі нігті не кожен може відростити".

"Навіть якщо лікарі скажуть мені, що нігті загрожують моєму здоров'ю і життю, я ні за що не розлучуся з моїми "кігтиками", я так звикла до них", - заявила жінка.

Зараз ви читаєте новину «Американка відростила 50-сантиметрові нігті заради телевізора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути