понеділок, 18 липня 2011 17:54

Мадонна з дочкою увійшли в косметичний бізнес

Мадонна з дочкою увійшли в косметичний бізнес

Модний лейбл Material Girl, створений поп-співачкою Мадонною спільно з її дочкою Лурдес, незабаром представить свою першу косметичну колекцію. У лінійку продуктів будуть включені блиск для губ, лак для нігтів, спрей і молочко для тіла, а також тіні для повік, повідомляє ContactMusic з посиланням на галузевий портал WWD.

За наявною інформацією, в розробці лінійки косметики безпосередню участь брала сама Лурдес. 14-річна дочка поп-зірки, зокрема, вибирала аромати для спреїв і блиску для губ. За її словами, вона керувалася власними смаками. Лурдес розповіла, що в колекції косметики Material Girl будуть представлені засоби по догляду за тілом з запахами фруктів, а також солодких спецій і квітів.

Крім косметики асортимент Material Girl розширять спідня білизна та колекція суконь для коктейлів. Всі новинки, крім тіней, надійдуть у продаж у серпні 2011 року. Тіні почнуть продаватися у вересні. Нову продукцію модного лейблу Мадонни можна буде придбати в Нью-Йорку. Коли колекція косметики надійде у продаж у магазини інших міст, не уточнюється.

Мадонна оголосила про початок дизайнерської кар'єри навесні 2010 року. Через кілька місяців відбулася презентація модного лейблу співачки та її дочки. В даний час з компанією Material Girl співпрацює дочка Оззі Осборна, Келлі. Вона бере участь у просуванні продукції компанії.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна з дочкою увійшли в косметичний бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути