вівторок, 13 вересня 2011 11:54

Американець створив безшумний та майже невидимий мотоцикл

Американський дизайнер переглянув саму суть мотоцикла, позбавивши той майже всіх звичних атрибутів. У результаті вийшов незручний апарат, якого зовсім не чути і майже не видно.

Джої Рутер заявляє: "Я проігнорував зовнішню і внутрішню красу байка, відмовився від усього, що робить мотоцикл великим. Назва проекту говорить сама за себе: Moto Undone - "незроблений байк"".

"Це - транспортний засіб у чистому вигляді, що за мотоциклетними мірками не дуже позитивно, - пояснює Рутер. - Так, від байка тут мало що залишилось. Власне мотоцикл практично зник, а вершник - це все, що ви бачите. Здається, ніби він просто тихо плаває вулицями".

За інформацією Сore77, безшумності дизайнер домігся, вмонтувавши електромотор потужністю в кіловат. Джої каже, що однієї зарядки йому вистачає на 145 кілометрів або 3 години поїздки. Правда, ніхто не дозволить йому виїхати на дороги загального користування в такому вигляді. Утім, шанс побачити "незроблений байк " своїми очима в аудиторії є. З 21 вересня по 9 жовтня апарат буде демонструватися в арт-музеї GRAM.

Варто зазначити, що Рутер встиг прославитись на весь світ до створення "невидимого мотоцикла". Широку популярність йому приніс проект Front-Runner і Inner City Bikes - переосмислений надпростий велосипед.

 

Зараз ви читаєте новину «Американець створив безшумний та майже невидимий мотоцикл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути